Realisteren van groeiambities

Je bent ondernemer en het gaat goed met uw bedrijf. Je bedrijf is succesvol en je overweegt uit te breiden en je wilt  graag advies van een expert over hoe dit aan te pakken.

 

Het verschilt van Sparren doordat bij Sparren de cliënt met een vraag, een probleem of een oplossing komt die we in één of meerdere sessies bespreken. Met Realiseren van Groeiambities vraagt ​​de klant advies over uitbreidingsmogelijkheden. Dit neemt over het algemeen meer tijd in beslag en kan een paar weken of zelfs maanden duren, afhankelijk van de omvang van de vraag. Dit soort vraagstukken kunnen middels consultancy of interim management worden aangepakt.

 

Het verschil met Probleemoplossing is dat bij het aanpakken van problemen de doelen duidelijk zijn. Met Realiseren van Groeiambities moeten de doelen nog worden bepaald. De ondernemer is klaar om verder te gaan en het bedrijf uit te breiden. De vraag is hier wat die nieuwe uitbreidingsdoelen zouden moeten zijn? Nieuwe markten? Nieuwe producten of diensten? Innovatie? Et cetera.

Welke groeirichting?

Richtingen voor groei zijn vergelijkbaar met wegen naar Rome. Er zijn veel opties. De beste optie moet echter passen bij de bestaansreden en de positionering van het bedrijf, evenals de vaardigheden en talenten van de organisatie.

 

Na het verkennen van de mogelijkheden zijn er vele opties om uit te kiezen. Soms liggen de keuzemogelijkheden voor de hand, soms is er behoefte aan meer ideeontwikkeling en klantenonderzoek.

 

Los van bijna 30 jaar ervaring met het introduceren van nieuwe producten, diensten en bedrijven op de markt, is Pepita getraind en gecertificeerd in de MIT Design Thinking Methodologie om organisaties te helpen hun weg te vinden naar groei en innovatie.

Hoe werkt het?

Als je serieus bent over de groei van je bedrijf, neem dan contact op met Pepita via het contactformulier en zij zal je informeren over het proces, de tarieven en beschikbaarheid.

 

Pepita werkt online en op locatie met u samen.

Start typing and press Enter to search